Ga naar de inhoud

De persoon achter praktijk AdAnte4U, counseling en coaching ben ik, Addy Verhagen Antens, geboren in 1962 en praktijkhoudend sinds 2014.
Ik raak steeds weer geboeid door relaties en communicatie tussen mensen en door hun kracht, groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Overtuigd ben ik van het feit dat elk individu kernkwaliteiten heeft. Helaas kunnen deze door verschillende belemmeringen niet altijd worden benut. Graag loop ik even met je mee op je levenspad, zodat je deze belemmeringen leert herkennen en erkennen, in beweging komt en positieve, oplossingsgerichte stappen gaat zetten.

Waarom AdAnte4U?
De naam van mijn praktijk is afgeleid van mijn meisjesnaam Antens.
Ante staat o.a. voor een steunpilaar, een vierkante zuil. Tevens betekent Ante (Spaans) ” vooruit, in het licht van/gezien”
Mijn deskundigheid als counselor zet ik in om je te ondersteunen en begeleiden bij het verminderen van stressklachten in ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in het leven. Dit alles om je weer zo goed mogelijk te kunnen laten functioneren en beter in je vel te laten zitten.