Ga naar de inhoud

Onze eerste afspraak is een kennismakings-/intakegesprek. Aan de hand van het gesprek bepaal je zelf of je verder gaat met het traject. Ikzelf check of je hulpvraag binnen mijn competenties valt. Zo niet, dan zal ik je zo goed mogelijk adviseren en desgewenst doorverwijzen naar een andere professional.
Ik bied een luisterend oor en helpende hand bij o.a. emotionele problemen, rouw bij verlies van een dierbare, je baan of gezondheid, een belastende (mantel)zorgtaak. Daar waar het moeilijk wordt om op eigen kracht in balans te blijven. Loopt je relatie niet optimaal? Je kunt tevens bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding naast een traject samen met je partner bij een relatietherapeut.
Je wordt begeleid naar een kwalitatief betere levenssituatie. Kwetsbare kanten en valkuilen worden besproken, hoe je deze kunt herkennen en onder controle krijgen. Eigen krachten worden ontdekt, aangeboord en ingezet. Je krijgt in beeld wat goed gaat en waar je energie van krijgt, inzicht in waarom jij doet wat je doet en wat in jouw mogelijkheid ligt het anders aan te pakken om beter in balans te raken.

Foto gespreksruimte praktijk AdAnte4U